Busho workshop, spot és plakátverseny 2013

A BuSho újra spot- és plakátversenyt hirdet, melynek során a KÖRHINTA vagy az ÖZÖNVÍZ témákban 30 másodperces és egyperces rövidfilmeket, valamint plakátokat vár.

Mindenki nevezhet kortól, nemtől és vallási hovatartozástól függetlenül. Az első három helyezett valamennyi kategóriában a 7. GomBuSho egy hetes összművészeti nyári workshopon történő térítésmentes részvételt nyerhet. Valamennyi beküldött alkotást levetítésre és kiállításra kerül a 9. BuSho Fesztiválon.

Beküldési határidő: 2013. március 15.

További információk itt.

A versennyel mellett a BuSho, – együttműködve a Partiumi Keresztény Egyetem Képzőművészeti Tanszékével –, meghirdeti ÖZÖNVÍZ ÉS KÖRHINTA című animációs workshopját.
Tragikus világvége? Komikus melodráma? Őrült körforgás? Özönvíz és körhinta? Patrovits Tamás animációs rendező workshopja 2013. február 10–17-én lesz a nagyváradi PKE Képzőművészeti Tanszékén.

Az elmúlt évek szakmai sikerei után tavaly sajnos elmaradt az a két workshop, melyeket az évek alatt az életReklám szlogen köré szervezve rendezett meg a BuSho. Idén viszont az animációs workshop – az együttműködő partnerek segítségével – újraindul.

Résztvevők száma: 7 fő itthonról, ugyanennyi Erdélyből.

Részvételi díj, önköltség: 20.000,- Ft/fő, mely tartalmazza az utazás (Budapestről), szállás, étkezés és szakmai irányítás költségeit.

Szakmai vezető: Patrovits Tamás, animációs filmrendező, nagyváradi koordinátor: Balázs Zoltán, a PKE adjunktusa.

Számítógépes képtervező és animációs programok (Flash, Illustrator, Photoshop, After Effects, Anime Studio Pro) ismerete előny, de nem kötelező feltétel. A jelentkezésed mellékleteként küldd el rajzaidat, grafikáidat bemutató portfoliód (ha van ilyen).

Jelentkezési határidő: 2013. február 1.

Jelentkezés és további információk kérése ezen az email címen:  entry@busho.hu

További infók a BuSho honlapján.