A debreceni Hang-Kép Egyesület új önkéntes pozícióra vár jelentkezőket!

Hangkepe

Hölgyek, Urak!


A debreceni Hang Kepe Egyesületnél új önkéntes pozícióra várunk jelentkezőket. Kezdés: 2015. február 1. A projekt 12 hónapos. 
Akit keresünk: 18 és 30 év közötti fiatal, aki szívesen tanul és osztja meg tudását grafika, fotó vagy film témában (nem kell mindenben profinak lenned, csapatban dolgozunk). Legalább társalgási szinten beszélj angolul (a csapatban egy olasz, egy spanyol és egy német önkéntes is lesz). Nem kell hallgatói jogviszony ehhez, a diplomát sem kell bemutatni. A tudásod és tenni akarásod az, ami számít.
A munka: kulturális és ifjúsági programok fotó és videó dokumentálása, animációk készítése, segítség a kommunikációs képzéseinken.
Amit biztosítunk: szállás és kapcsolódó rezsi költségek, minden munkanapra ebéd + 30.000 HUF étkezési utalvány/ hó, 90 EUR zsebpénz/ hó, helyi közlekedés költségei (vagy bringa), teljes körű biztosítás.
2006 óta 12 PKE reklámgrafikus volt nálunk egy éven át, ha ismeritek őket náluk is érdeklődhettek: Laci DiosiZsidó ErikaZoltán J. BoldizsárDénes SánthaCsiszer AttilaMagor VirágDedu DelinkeKemenes NorbertLevente SandorGálfi JúliaZsolt HátszegiDávid Alpár
Jelentkezés: 2014. december 31-ig e-mailben!: hangkepe@gmail.com, küldj egy CV-t és ha van porfólió linket!